Koninklijke Plantenmarkt op De Zuiderkroon

Op vrijdag 25 april van 10.30 tot 17.00 uur is Jenaplanschool De Zuiderkroon aan de Graaf Dirklaan 2 in Nieuwegein, geheel in voorjaars- en oranjesferen! U bent van harte welkom op de jaarlijkse plantenmarkt op het schoolplein. Er is een uitgebreid aanbod aan planten om uw tuin of balkon op te fleuren; van geranium, perkplanten tot aan hortensia en hanging baskets. Terwijl u uw plantjes uitzoekt, vermaken de kinderen zich op het springkussen of kunnen ze zich laten schminken. Genoeg te doen dus!

De plantenmarkt vindt plaats op de dag van de Koningsspelen. ’s Ochtends ontbijten de kinderen met zijn allen op school en doen ze mee aan de landelijke aftrap van deze sportieve dag. Daarna is er een sponsorloop, maar ook de rest van de dag staat in het teken van de sport. Zo worden er verschillende sportworkshops in en om de school georganiseerd.

De gehele opbrengst van de plantenmarkt en de sponsorloop komt ten goede van de school en wordt gebruikt voor de aankoop van een nieuw speelhuisje voor de kleuters en nieuwe speelattributen.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren