Jan met de Pet over: van alles

Jan met de Pet is inwoner van Nieuwegein en geïnteresseerd in de politiek. Hij zal voor u de Nieuwegeinse politiek inzichtelijk maken door het kaf van het koren te scheiden. Onbevangen, rücksichtslos en zonder belangen krijgt u de waarheid en niets dan de waarheid zonder aanziens des persoons of partij.

Als tiener heeft ‘Jan met de Pet’ zich al geïnteresseerd in politiek. Nu hij ouder is, en werkt als analist bij een groot bedrijf, houdt hij ervan om dingen te vergelijken want, waar liggen nu de verschillen. Deze week gaat het over van alles.

‘Jan met de Pet’: ‘Lekker weer buiten om weer eens een beschouwing los te laten op de Nieuwegeinse politiek en natuurlijk ook wat er zo al een beetje landelijk gebeurt en in Europa.’

‘in Nieuwegein is het stilte voor de storm of is het de “normale” stilte voordat er een nieuw college aantreedt. Overal in den lande zie je installaties van nieuwe colleges ook in grote plaatsen maar wij in Nieuwegein moeten nog steeds wachten op de witte rook. Maar witte rook zal wel niet mogen van Groen Links omdat er dan iets verbrand moet worden en dat kan natuurlijk niet, al die CO2 de lucht in. Ben erg benieuwd wanneer er rook uit de oren komt van de andere college partijen als de trein eenmaal gaat rijden.’ Klik hier om naar de column te gaan van deze week.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk