Jan met de Pet mijmert een beetje

Jan met de Pet is inwoner van Nieuwegein en geïnteresseerd in de politiek. Hij zal voor u de Nieuwegeinse politiek inzichtelijk maken door het kaf van het koren te scheiden. Onbevangen, rücksichtslos en zonder belangen krijgt u de waarheid en niets dan de waarheid zonder aanziens des persoons of partij.

Als tiener heeft ‘Jan met de Pet’ zich al geïnteresseerd in politiek. Nu hij ouder is, en werkt als analist bij een groot bedrijf, houdt hij ervan om dingen te vergelijken want, waar liggen nu de verschillen.

Jan met de Pet: ‘Zo weer terug na een welverdiende vakantie lees ik de plaatselijke kranten en mijn oog valt direct op de reacties van de diverse politieke partijen op de begroting.’

‘Erica van Alfen mocht als eerste het woord voeren. Direct uit de startblokken wist zei te zeggen dat niemand buiten de boot mag vallen. Nou dat is nogal een statement gezien de komende transities. Gaat zij er persoonlijk op toe zien dat dit inderdaad niet gebeurt? Hoe komt zij dit te weten vraag ik me dan af? want volgens mij zijn de mensen die aan de onderkant van de maatschappij zitten niet allemaal even mondig, de uitzonderingen daar gelaten natuurlijk. helaas is dit zo. En natuurlijk als je als eerste bent kan je direct het gras voor de voeten wegmaaien van alle andere partijen.’ Klik hier om naar de column te gaan van deze week.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk