Jan met de Pet: 2015

Jan met de Pet is inwoner van Nieuwegein en geïnteresseerd in de politiek. Hij zal voor u de Nieuwegeinse politiek inzichtelijk maken door het kaf van het koren te scheiden. Onbevangen, rücksichtslos en zonder belangen krijgt u de waarheid en niets dan de waarheid zonder aanziens des persoons of partij.

Als tiener heeft ‘Jan met de Pet’ zich al geïnteresseerd in politiek. Nu hij ouder is, en werkt als analist bij een groot bedrijf, houdt hij ervan om dingen te vergelijken want, waar liggen nu de verschillen.

Jan met de Pet: ‘Ik mag u mijn kijk op 2014 en mijn kijk op 2015 natuurlijk niet onthouden. Als ik naar het afgelopen jaar kijk is de wereld erg veranderd. Die beroepsidioten van IS, die alles en iedereen vernielen en/of vermoorden, in de Oekraïne waar de Russen huishouden ondanks de ontkenning van vriend Poetin en dan natuurlijk het verschrikkelijke “ongeluk” met de MH17. Dat dit geen ongeluk is begrijpt een ieder natuurlijk, maar ik snap ook dat de onderzoekers dit nog niet hardop kunnen roepen’

‘Dit is zomaar een greep uit talloze gebeurtenissen die de wereld hebben geschokt. Misschien vergeet ik de meest enge in dit overzichtje en dat is Ebola.’ Klik hier om naar de column te gaan van deze week.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren