Jan Karens nieuwe raadsgriffier voor Nieuwegein

De gemeenteraad van Nieuwegein is voornemens om Jan Karens (1985) op 12 december te benoemen als nieuwe raadsgriffier. Karens volgt hiermee Jolien Houtman op die onlangs de nieuwe griffier van de Amsterdamse gemeenteraad is geworden.

Jan Karens in een eerste reactie op Social Media: ‘Ik ben enorm vereerd, blij en dankbaar! Ik heb er heel veel zin in! En ja, je kunt solliciteren op mijn baan.’ Karens werkt momenteel als coördinator Stafbureau Griffie / Raadsadviseur bij de gemeente Utrecht.

Jan Karens wordt 14 december aanstaande 34 jaar en opgegroeid in Ede op de Veluwe. Studeerde aan Erasmus University Rotterdam en woont tegenwoordig samen met zijn vrouw en zijn kinderen in Lombok (Utrecht). Als adviseur vind hij het belangrijk om zo neutraal, scherp en dienstbaar mogelijk te zijn. In zijn rol als diaken hiel hij zich tot een jaar terug onder andere bezig met het bestuur van de kerk en het helpen van de zwakkeren binnen de samenleving.

Jan Karens (Foto: Facebook)

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren