Jack Grondel nieuwe directeur Museumwerf Vreeswijk

Het bestuur van de Stichting Museumwerf Vreeswijk heeft de 62-jarige Jack Grondel per 1 mei a.s. benoemd tot directeur. Hij volgt André van Schie op, die na 10 jaar de Museumwerf verruilt voor het bedrijf van zijn vrouw.

Jack Grondel is 62 jaar en heeft ruime leidinggevende ervaring in het bedrijfsleven, in de wereld van het varend erfgoed en in het organiseren van evenementen. Hij was mede-eigenaar van een grote jachthaven annex werfbedrijf in Zwartsluis. Thans is hij mede-eigenaar van de driemast topzeilschoener Brandaris. Naast directeur Museumwerf wordt hij directeur van het voet-/fietsveer Vrevia.

Jack Grondel is geboren in Utrecht, woont in Meppel en is voornemens te verhuizen naar onze regio. ‘Het Bestuur en de medewerkers van Museumwerf Vreeswijk wensen Jack Grondel veel plezier en succes op de Museumwerf!’ zo laat het bestuur van de Stichting Museumwerf Vreeswijk ons weten.

Jack Grondel

2 thoughts on “Jack Grondel nieuwe directeur Museumwerf Vreeswijk

  1. Jack, van harte gefeliciteerd met deze mooie baan. Ik weet zeker dat je het museum met volle vaart de verdere toekomst in zult voeren. Succes. Evert Winter

  2. Gerard Simons

    Helaas is dhr. Grondel zakelijk gezien zeker niet van onbesproken gedrag. De keuze voor hem als directeur is dan ook erg ongelukkig te noemen. Hopelijk zal dit geen impact hebben op dit bedrijf.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren