Katern

Jacintha de Hoop en Vera van Bohemen weer beschikbaar voor tafeltennisvereniging VTV

Aanstaande zondag wordt de rentree gevierd van Jacintha de Hoop en Vera van Bohemen bij Tafeltennisvereniging VTV. Jacintha is na afronding van haar bachelor studie op sabbatical geweest in Australië en omstreken. Vera is op studiereis naar Kaapstad geweest. Het team bestaat verder uit speelster/coach Dong Li, Sanne de Hoop en Emine Ernst. Sanne en Emine spelen ook mee in de herencompetitie, 2e divisie.

Aankomende zondag zal; het team het opnemen tegen het team van AnytimeFitness/Westa. Dit team bestaat uit een mix van aanstormend jeugdtalent met de jeugdinternationals Karlijn van Lierop, Emma van der Zanden en Vicky Schijven enerzijds en gevestigde namen als de nog ongeslagen Chinese penhouder speelster Li Nan Sun, Paralympisch kampioene Kelly van Zon en de relatieve jonge maar inmiddels geroutineerde Amber van der Velde. Het beloofd een spannende wedstrijd te worden in de sporthal aan de Helmkruid 9 in Nieuwegein. De wedstrijd begint om 14.00 uur.

In de tweede helft van de poulefase in de eredivisie gaat het om plaatsing voor de Play Offs (bovenste vier) of Play Downs (onderste vier). VTV/Jinbu Europe is sinds 2013 actief in de eredivisie en heeft tot dusver steeds de bovenste vier gehaald. De beste vier teams zullen na de poulefase spelen om het landskampioenschap.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren