Katern

Jaarshow Dansstudio Gerda Kagie

Op zaterdag 5 juli aanstaande geeft Dansstudio Gerda Kagie weer haar jaarlijkse eindshow. Alle cursisten vanaf 2 tot en met 55 jaar zullen dan optreden en laten zien wat ze geleerd hebben. Iedereen heeft het hele jaar weer hard getraind en zelfs de allerkleinsten zijn helemaal klaar voor de show die dit jaar het thema ‘de Superstar Award show’ heeft gekregen.

Het beloofd een gezellige show met diverse dansstijlen waaronder Modern, Jazz, Breakdance en Streetdance te worden. Er zullen twee voorstellingen gegeven worden in het theater van De Kom. De voorstellingen beginnen om 14.00 uur en 19.00 uur. Kaarten zijn te verkrijgen in de Dansstudio aan het Kerkveld 63 a in Jutphaas en op de dag zelf bij de kassa van De Kom.

In 1985 werd de dansstudio Gerda Kagie gevestigd in Nieuwegein. Binnen de dansstudio was een aanbod voor kinderen en volwassenen. Al snel was zij met haar eigen groep veelgevraagd in binnen- en buitenland, zowel voor TV als in het theater. Op dit moment heeft de dansstudio een gevarieerd lesaanbod; van peuterlessen tot volwassenen en van modern tot breakdance.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk