Jaarmarkt met PvdA op stelten

De PvdA afdeling Nieuwegein was op zaterdag 14 mei met een marktkraam aanwezig op de Jaarmarkt in Vreeswijk. Het was de enige partij die aanwezig was. Op de markt werd aan de bezoekers gevraagd aan te geven waar het geld in ieder geval wel naar toe moet: werk, wonen of zorg. Met een quiz werd in vijf vragen de kennis over Nieuwegein getoetst. Onder de deelnemers zullen bossen rozen worden verloot.

Doel van de aanwezigheid was om met de kiezers te praten over de lokale politiek. Wat moet er in Nieuwegein de komende vier jaar gebeuren. Op 19 maart 2014 zijn er gemeenteraadsverkiezingen. De PvdA wil de mening van de kiezers gebruiken voor het verkiezingsprogramma. Met veel bezoekers werden korte gesprekjes gevoerd. Wat vindt de kiezer belangrijk in deze tijd.

Men maakt zich veel zorgen over de zorg. Dat wordt wel meer en meer een taak voor de gemeente. Het is duidelijk dat de zorg een belangrijk punt is, ook in de verkiezingen voor de gemeenteraad. Het was een vrolijke, luchtige en nuttige dag op de jaarmarkt van Vreeswijk, ondanks het sombere en kille weer.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren