IVN Winterwandeling in park Oudegein in Nieuwegein

Het IVN, Instituut voor Natuureducatie & Duurzaamheid (afdeling Nieuwegein-IJsselstein e.o.), organiseert op zondag 13 januari om 14.00 uur een excursie door park Oudegein in Nieuwegein. De wandeling start op het pleintje voor het Milieu Educatie Centrum (MEC) in het Natuurkwartier, Geinoord 9 te Nieuwegein.

Park Oudegein is het groene hart van de stad Nieuwegein. De natuur is dichterbij dan u denkt. Wie weet zien we een prachtige ijsvogel met zijn blauwe, glanzende rug in de zon. Ook de bomen en de grienden in het park zijn in de winter mooi. Het is een winterse wandeling voor jong en oud. Loop mee en beleef de natuur dicht bij huis. Na afloop wordt u getrakteerd op een warme verrassing bij het MEC.

Deelname aan de excursie is gratis; een kleine vrijwillige bijdrage ter bestrijding van de kosten is natuurlijk welkom. Het is niet nodig om zich van tevoren aan te melden. Voor informatie kunt u bellen naar IVN-gids Carin Laarman (06 – 31781327).

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren