IVN thema-avond ‘Natuur in de tuin’ in het Natuurkwartier (MEC)

IVN afdeling Nieuwegein-IJsselstein e.o., organiseert op dinsdagavond 22 mei aanstaande een thema-avond ‘Natuur in de tuin.’ In aansluiting op deze thema-avond wordt een excursie georganiseerd in Nieuwegein. Deze zal plaatsvinden op zaterdag 26 mei. Tijdens de thema-avond ‘Natuur in de tuin’ en de bijbehorende excursie kun je te weten komen hoe je meer dieren naar je tuin kunt trekken.

De avond wordt gegeven in het Natuurkwartier (MEC) aan de Geinoord 9 in Nieuwegein. De avond start om 19.45 uur. Verwachte eindtijd is 22.00 uur. De excursie een kleine week later is om 10.00 uur. De lokatie wordt bekend gemaakt op de thema-avond zelf en is in Nieuwegein.

Kosten voor deelname aan de avond inclusief de excursie zijn 10,= euro p.p. Voor dit bedrag krijg je deskundige informatie, een boekje en een verrassing voor in de tuin. Heb je interesse meld je dan aan voor 1 mei bij Ton Ikink via e-mailadres: ton.ikink@gmail.com.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Koster+Schoenmode Galecop+Golf+120x90 Adverteren