Katern

IVN excursie: polder Willeskop

Het Instituut voor natuureducatie & duurzaamheid afdeling Nieuwegein (IVN), neemt u op zondag 14 april mee naar Polder Willeskop om daar al wandelend van de vogels te gaan genieten. De excursie begint om 14.00 uur bij zorgboerderij De Haan in Benschop.

Bij aankomst wordt u begroet door kieviten, grutto’s, tureluurs, de veldleeuwerik en als u geluk heeft ook nog door de spotvogel die dan net is teruggekeerd uit Afrika. Tijdens deze wandeling komt u misschien oog in oog te staan met de lepelaar en wie weet ook nog met de zeldzame zomertaling. Het is verstandig om stevige wandelschoenen te dragen. Een goede verrekijker is eigenlijk een must.

Als u mee wilt lopen dan is zondag 14 februari om 13.30 uur het verzamelpunt om te vertrekken bij Jack’s Grillhouse aan de Parkhout 2 in Nieuwegein. U kunt natuurlijk altijd rechtstreeks naar boerderij De Haan gaan aan de Benedeneind Noordzijde 408 in Benschop. Deelname aan de excursie is gratis; een kleine vrijwillige bijdrage ter bestrijding van de kosten is natuurlijk welkom. Het is niet nodig om zich van tevoren aan te melden. Meer informatie: Ineke Blijleven (06 10094373) en Everdien Smeenk (030 6885871).

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk