Italiaanse wijnproeverij

Op woensdagavond 20 maart aanstaande organiseren Grapes & Bottles en PLUS van Loon een mooie Italiaanse avond. Grapes & Bottles laat u tijdens deze proeverij graag kennis maken met meer dan 60 Italiaanse wijnen en grappa uit verschillende streken. Zo heeft u de mogelijkheid om Italië, een van de grootste wijnlanden ter wereld, eens écht te proeven. Gezelligheid, kennisdeling, heerlijke smaaksensaties én combinaties zijn de dingen waar u zich op kunt verheugen!

Meer dan alleen wijn
Naast dat er wijnen geproefd kunnen worden komen er ook tal van andere Italiaanse lekkernijen op tafel. Zo presenteren we rechtstreeks uit Italië geïmporteerde truffelproducten, heerlijke pasta en kwaliteit olie. Specialisten zullen de bezoekers vertellen hoe de wijnen het beste te combineren zijn met eten.

De proeverij vindt plaats bij Green Village aan de Blokhoeve 7 in Nieuwegein. Een prachtige, luxe en rustgevende locatie waar u écht kunt genieten van de beste Italiaanse producten. De inloop is woensdagavond 20 maart van 19.30 uur tot en met 22.00 uur.  Kaarten zijn verkrijgbaar voor € 10,00  bij de servicebalie van PLUS van Loon en bij Wijnhandel Grapes & Bottles op winkelcentrum Nedereind in Nieuwegein.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren