Hij is er weer voor U: De wijkkrant voor Batau-Noord

De eerste wijkkrant na het “zomerreces” kunt u weer downloaden via De Digitale Stad Nieuwegein. René Hansen, voorzitter van het Wijknetwerk Batau-Noord:

‘Werd er niet enige tijd geleden over het bomenbestand van Nieuwegein gezegd “voor elke gekapte boom komt er een nieuwe”? Wel zoals u kunt lezen in de wijkkrant worden er 154 bomen in onze wijk gekapt en er komen er 20 terug. Was die uitspraak destijds niet wat populistisch? Wij houden de vinger aan de pols.’

‘Te hard rijden op erven is ook zo’n heikel punt en helemaal opvallend als de bewoners zelf dat doen. Sinds 2015 zijn weer andere bewoners bezig een plein op te knappen. En dan… neemt het aantal medewerkenden snel af en lijkt het allemaal voor niets te zijn geweest. En tot slot… Ik heb het idee dat het aantal vogels in de wijk en met name Merels steeds minder wordt. Heeft u dat ook geconstateerd? Meld het ons! Overigens mag u op alles reageren wat in deze wijkkrant staat en over wat u constateert in de wijk. Mail ons: wnwbataunoord@live.nl’ Download hier de wijkkrant.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk