Inzamelkalender 2024 & Ophalen kerstbomen

De afgelopen maanden heeft Reinigingsbedrijf Midden Nederland (RMN) hard gewerkt aan het samenstellen van de inzamelroutes voor het nieuwe jaar. De afgelopen jaren zijn er veel extra adressen bij gekomen door nieuwbouwwoningen en is het nodig om de routes voor het huis-aan-huis inzamelen van afval en grondstoffen aan te passen. Deze nieuwe inzamelkalender voor afval en grondstoffen 2024 is online te bekijken via de RMN-app.

Veel huishoudens maken al gebruik van de RMN-app. Deze app werkt RMN voortdurend bij met het laatste nieuws en gegevens. Heeft u een smartphone of tablet? Download dan gratis de RMN Afvalbeheer app via uw App Store of Google Play Store. U stelt éénmalig uw adres in en daarna heeft u altijd alle informatie over de inzameldagen van afval en grondstoffen bij de hand. Kies zelf of u een herinneringsbericht wilt ontvangen als u uw container aan de weg moet zetten. Zo vergeet u nooit meer de container op tijd aan de straat te zetten.

Met zes RMN gemeenten en meer dan honderdduizend adressen in het verzorgingsgebied van de vuilophaler, is het samenstellen van de inzamelroutes een behoorlijke klus. RMN moest daarbij rekening houden met verschillende aspecten. De nieuwe inzamelroutes moeten veilig en efficiënt zijn voor de medewerkers, maar ook zo gemakkelijk mogelijk te onthouden zijn voor inwoners.

kerstboom ophalen

Ophalen van echte kerstbomen in 2024
Het inzamelen van echte kerstbomen is een taak die RMN naast haar reguliere werkzaamheden uitvoert. Dit vergt dus extra inzet qua voertuigen en personeel. Wanneer RMN precies bij u in de straat langskomt, vindt u terug op de inzamelkalender van 2024. Leg uw kerstboom pas op de geplande ophaaldag uiterlijk om 07.30 uur neer op de plek waar u normaal gesproken uw container (kliko) neerzet.

Wilt u eerder van uw echte kerstboom af of heeft u een kunstkerstboom waar u afstand van wilt doen? Lever deze dan zelf in op het recyclingstation. RMN verzoekt de inwoners pas contact te zoeken met het KlantContactCentrum van RMN als uw kerstboom eind januari nog niet is weggehaald.

2 thoughts on “Inzamelkalender 2024 & Ophalen kerstbomen

  1. Hans

    Wel jammer dat je daar pas achter komt als je kliko al helemaal vol zit van alle Kerst en Nieuwjaars activiteiten, en het ophalen pas een week later plaats vindt. Ik denk dat half Fokkesteeg nu een probleem heeft doordat de grijze container niet geleegd is…

  2. Jos Wilbrink

    Is er een link naar de “inzamelkalender van 2024”?
    In de app van RMN geeft het onderdeel “KERSTBOOM” in de afvalwijzer namelijk een leeg scherm.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk