Inwonersavond over de veranderingen in de zorg, jeugdzorg en bijstand

De leden van de gemeenteraad en het college van B&W organiseren op maandag 8 april aanstaande een informatieavond over veranderingen in de zorg, jeugdzorg en bijstand. Een avond om informatie te delen en in gesprek te gaan over de opgaven die vanuit de landelijke overheid naar gemeente Nieuwegein overkomen. Een opgave waar de gemeente niet alleen voor staat. Het vraagt inzet van iedereen. Wat gaan de veranderingen betekenen in en voor Nieuwegein?

Het eerste deel van de avond krijgen inwoners informatie, tijdens het tweede deel nemen zij deel aan tafelgesprekken met raadsleden. De avond wordt gehouden in DE KOM, stadstheater en kunstencentrum aan het Stadsplein 6. Meer informatie over de avond vindt u op deze website. Inwoners van Nieuwegein kunnen zich tot en met 6 april aanmelden via info@littel.nl.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren


Call Now ButtonHeeft u nieuws? Bel ons!