Inwoners Nieuwegein naar de stembus

Voor het zevende jaar op rij bepalen de inwoners van Nieuwegein tijdens een stemronde welk goed doel een financieel steuntje in de rug krijgt vanuit hun lokale Specsavers winkel. Zeven goede doelen meldden zich dit jaar aan om hiervoor in aanmerking te komen. Het is nu aan het publiek om tot en met 12 december een stem uit te brengen op hun favoriete goede doel via www.stichtingspecsaverssteunt.nl.

Stichting Specsavers Steunt keert ieder jaar een aanzienlijk bedrag uit aan goede doelen in de omgeving van haar 124 winkels. Ook Specsavers Nieuwegein doet hieraan mee. De retailer wil op deze manier een bijdrage leveren aan de lokale gemeenschap.

“Er zijn zoveel bijzondere initiatieven die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Het is indrukwekkend om te horen wat mensen op lokaal niveau voor elkaar betekenen. Wij kijken ieder jaar weer uit naar de aanmeldingen. Ook dit jaar zitten er weer mooie, hartverwarmende initiatieven tussen. Wij zijn erg benieuwd welk doel uiteindelijk de meeste stemmen zal krijgen. Ik roep iedereen op om te gaan stemmen!” aldus Raymond van Eijk, retailpartner Specsavers Nieuwegein.

Meeste stemmen gelden

Vanaf half oktober konden stichtingen, verenigingen en andere liefdadigheidsprojecten  zich aanmelden om deel te nemen aan deze jaarlijkse verkiezing. Nu is het aan de inwoners van Nieuwegein om te laten zien welk doel zij een warm hart toe dragen. Specsavers Nieuwegein spaart een jaar lang een vast bedrag per verkochte bril en hoortoestel voor het initiatief met de meeste stemmen. Aan het einde van het spaarjaar wordt het goede doel blij gemaakt met de donatie.

De goede doelen waar de inwoners op kunnen stemmen zijn:

  1. De Dolle Diva’s
  2. Galecopperpark-sublime
  3. Herbouw Wipkorenmolen Vianen
  4. Klokkenluidersgilde “De Grote Klok” Vianen
  5. Stichting Gein Express
  6. Stichting K4N, Kledingbank voor Nieuwegein
  7. Triton Scouting

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk