Inwoner uit Nieuwegein wint 225.075,00 euro met Eurojackpot

Een inwoner uit Nieuwegein heeft 225.075,00 euro gewonnen bij de Eurojackpottrekking van afgelopen vrijdag 24 december. Het gaat om een brutoprijs, er moet nog wel 29% kansspelbelasting worden ingehouden. De identiteit van de prijswinnaar wordt niet bekendgemaakt. De winnaar heeft het lot online gekocht.

Goede voorspelling
Bij de Eurojackpottrekking van 24 december werden de getallen 3 – 17 – 21 – 35 – 42 en de bonusgetallen: 8 – 9 getrokken. De Nederlandse winnaar had de eerste vijf getallen en een van de twee bonusgetallen goed voorspeld. Hij of zij was niet de enige. Nog 8 spelers uit andere Europese landen hadden deze zes getallen goed.

Jackpot van ruim 12 miljoen is ook gevallen
De Jackpot is gisterenavond ook gevallen. De Jackpot van ruim 12 miljoen is gevallen op een lot van een speler uit Duitsland.

Over Eurojackpot
Eurojackpot is een spel van Nederlandse Loterij. In 2020 heeft Nederlandse Loterij € 928,9 miljoen aan prijzengeld uitgekeerd aan haar spelers (inclusief kansspelbelasting). Jaarlijks geeft Nederlandse Loterij vrijwel haar gehele opbrengst aan de Nederlandse sport via het NOC*NSF, aan 18 goede doelen op het gebied van gezondheid, beweging en welzijn en aan de Nederlandse samenleving via het ministerie van Financiën. In 2020 ging het om een bedrag van € 168,5 miljoen.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk