Insluipers actief in Nieuwegein

Afgelopen zondag 4 augustus rond 14.05 uur zag een getuige twee negroïde jongens op de Klaproosstraat staan. Vervolgens zag hij dat drie getinte jongens uit de richting van de Lijsterbestunnel aan kwamen lopen en een gesprek aangingen met de twee. Daarna liepen de twee over een pad naar de achterzijde van een woning, terwijl de andere drie voor de woning bleven staan. Even later zag de getuige de twee bij de woning wegrennen, waarbij één van hen computerapparatuur in zijn handen had. Vervolgens zetten ook de ander drie jongens het op een lopen.

De politie werd gewaarschuwd en agenten gingen ter plaatse. Daarbij bleek dat het tweetal aan de achterkant van de woning naar binnen was geslopen. De agenten troffen de verdachten niet meer in de omgeving aan.

De insluipers zijn twee negroïde jongens, 18-20 jaar, 1.70-1.75 meter en kort zwart haar. Eén van hen had een tenger postuur en hij droeg een groen shirt en een (afgezakte) spijkerbroek. De ander droeg een donker vest met capuchon. Aan getuigen van de insluiping en aan mensen die menen het tweetal te herkennen, wordt verzocht contact op te nemen met de politie in Nieuwegein op telefoonnummer 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren