Inschrijving voor de Pieremachocheltocht

In de feestweek Vreeswijk wordt op vrijdag 10 september als onderdeel van het Waterspektakel weer een Pieremachocheltocht georganiseerd. Iedereen, zowel jong en oud, kan met zijn eigen gemaakte Pieremachochel (een boot, vlot of iets anders wat drijft en leuk versierd is) meedoen. Het is ook mogelijk om samen met ande-ren op enkele zaterdagen op de Museumwerf een Pieremachochel te bouwen met hulp van de Vreeswijkse zeeverkenners. De deelnemers moeten wel wat materiaal meebrengen, desnoods zorgen de zeeverkenners er anders wel voor.

Om te weten hoeveel deelnemers er zijn, moet vóór 23 augustus a.s. een inschrijfformulier ingeleverd worden bij slagerij Post Dorpsstraat 27, slagerij Koekman Handelskade 66 of Sluys’ Wonen Dorpsstraat 47. Dat formulier is in deze winkels ook verkrijgbaar.

Voor degene of groep, die de mooiste, leukste en origineelste bootjes hebben gemaakt, worden mooie prijzen beschikbaar gesteld. Na inschrijving, krijgen de deelnemers bericht over tijden van bouwen en andere afspraken over de Pieremachocheltocht op 10 september. Deelnemers mogen zelf nu -in de vakantie- natuurlijk ook alvast beginnen met bouwen. Aan deelname is géén leeftijdsgrens verbonden, dus jong en oud kunnen zich opgeven.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren