Katern

Inschrijving vernieuwde Nedereindse Berg Loop open

Na het succes van de afgelopen 5 jaar moest er natuurlijk een 6e editie komen. Mede dankzij Ask 4 Benefits de nieuwe hoofdsponsor uit Beesd beloofd het weer een mooi event te worden. De 6e editie van de Nedereindse Berg Loop is dit jaar op zondag 4 november 2018.

De organisatie heeft besloten om alle routes letterlijk om te gooien, waardoor de start en finish echt voor het clubgebouw van de wieler / skeeler baan zijn. Martijn van Veenendaal mede organisator: “Dit is voor de lopers en  het publiek veel leuker.”  Tevens is de 5 kilometer totaal veranderd waardoor de lopers niet meer twee rondjes lopen maar een ronde om de plas en natuurlijk een ronde over de Nedereindse Berg. “Hierdoor is de normale 5 kilometer veel toegankelijker geworden, wij hopen dat wij hierdoor ook van het imago af te komen dat de normale 5 kilometer erg zwaar is, voor het zware werk hebben wij natuurlijk de heavy 5 & 10 kilometer” aldus van Veenendaal.

De inschrijving voor de particulieren gaat zoals gebruikelijk via de website. Nieuw is de inschrijving als team/bedrijf, je krijgt dan een gepersonaliseerd bedrijfsjack en andere extra’s.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk