Home & Interior Beurs in Nieuwegein

Op zondag 8 september 2013 zijn consumenten van harte welkom in het Home Trade Center tijdens de Home & Interior Beurs. Meer dan 150 interieuraanbieders presenteren hun collecties, noviteiten en nieuwste trends op 40.000m². Het aanbod is onder te verdelen in verschillende productgroepen, namelijk: Meubels – Slapen – Verlichting – Textiel – Accessoires – Vloeren en Advies.

Er wordt professioneel interieuradvies gegeven door stylistes voor een symbolisch bedrag van € 12,50 voor een half uur. Breng hiervoor wel een plattegrond mee en foto’s van uw huidige ruimte. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om gratis moodboards te maken, eveneens onder begeleiding van professionele stylistes.

Print hier uw toegangskaart. U bezoekt de beurs dan voor maar € 5,00. Meer informatie kunt u vinden op deze website.. Het Home Trade Center vindt u aan de Symfonielaan 1 in Nieuwegein.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren