Katern

Inschrijving Kindervakantieweek

Maandag 2 juni kunnen kinderen van 4-12 jaar zich inschrijven voor de Kindervakantieweek, van 11-15 augustus in en rond buurthuis Vreeswijk. Die dag kun je overdag én ’s avonds tot 21.00 uur persoonlijk inschrijven in het buurthuis. De kosten van de kindervakantieweek zijn € 7,50 p.p. Ben je die dag verhindert, dan kun je nog tot de zomervakantie inschrijven in het buurthuis: op dinsdag, woensdag of donderdag tussen 10.00-16.00 uur. Bij inschrijving dienen de kosten meteen voldaan te worden.

Wegens een tekort aan vrijwilligers worden de ouders van kinderen bij de inschrijving gevraagd tenminste één dag(deel) te komen helpen tijdens de Kindervakantieweek.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Inschrijving Kindervakantieweek

Zoals elk jaar organiseert de Stichting Welzijn Nieuwegein in de laatste week van de basisschool zomervakantie de Kindervakantieweek. Dit jaar is dat van 26 t/m 30 Augustus. De kindervakantieweek is een week vol activiteiten voor kinderen van 4 t/m 12 jaar en vind plaats in de Nieuwegeinse buurthuizen. Als centraal thema is dit jaar gekozen voor: We zijn klaar voor ………

Elk buurthuis geeft hier weer een eigen invulling aan. Zo zijn ze bij de buurthuizen ’t Klokhuis en de Bongerd klaar voor een Wereld zonder grenzer, speelt in de Boog zich alles af in Oosterse Sferen, staat’t Dok klaar voor de Movie wereld, Buurthuis Kerkveld duikt de Cyberworld in, de Spil is er klaar voor om te veranderen in de School voor Toverij en hekserij en bij de Brink staan ze te trappelen om met de Show te gaan beginnen. In Vreeswijk zijn ze momenteel met z’n allen nog hard aan het denken hoe de week er dit jaar uit gaat zien. Al met al belooft het weer overal een dolle week te worden.

Nieuw dit jaar is het project speciaal voor de kinderen van 10-12 jaar. Dat wordt een geheimzinnige week met spannende activiteiten waarvan er 3 op Kamp in Woudenberg worden doorgebracht. Inschrijven voor dit project kan bij alle buurthuizen. Ook is er dit jaar opnieuw een voorstelling van de Nieuwegeinse Theatergroep PIT. Zij verzorgen een speciaal voor de kindervakantieweek gemaakte voorstelling die traditioneel op woensdag in theater de Kom zal plaatsvinden.

Niet nieuw maar wel belangrijk is ook dit jaar weer de hulp die nodig is van veel vrijwilligers om dit allemaal mogelijk te maken. Meehelpen als vrijwilliger kan de hele week, maar meestal is het ook mogelijk om een gedeelte van de week mee te helpen. Heeft u belangstelling, neem dan ven contact op met een van de buurthuizen.

De inschrijving van de kinderen die mee willen doen aan de kindervakantieweek start dit jaar op maandag 17 juni. Wees er snel bij want soms is de belangtelling zo groot dat er een maximum aan het aantal deelnemers wordt gesteld.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk