Inschrijving geopend voor ProCamp bij SV Geinoord

Van 11 t/m 13 juli (zomervakantie) organiseert Geinoord voor jongens én meisjes uit de regio Nieuwegein erg leuke en zeer gevarieerde voetbaldagen. Elke voetballer van 7 t/m 13 jaar wordt op en top vermaakt met uitdagende en afwisselende trainingen en animatie maar slaapt gewoon thuis.

Veilige, sportieve opvang in de vakantie
Voor (drukke) ouders is het een fijn gevoel dat de voetballers zich vermaken en worden opgevangen op het veilige complex van Geinoord. De trainers zijn speciaal opgeleid om de voetballers met bewezen techniekoefeningen en verrassende spelvormen in een week een nog betere voetballer te maken.

Niet leuk, geld terug garantie
Mocht u niet zeker weten of uw kind het naar zijn zin krijgt? Geen probleem, er is namelijk een niet leuk (genoeg), geld terug garantie. ProCamp heeft 11 jaar ervaring met het organiseren van voetbalkampen bij voetbalclubs als Geinoord, een veilig idee voor u als ouder. ProCamp is daarnaast lid van de SGR en haar kampen worden beoordeeld met een 8,9.

Open inschrijving
Om deel te nemen hoef je geen lid te zijn bij Geinoord. Iedereen kan meedoen aan deze voetbal & plezier dagen! Wat is er leuker dan lekker buiten zijn met je (nieuwe) voetbalvrienden en werken aan je voetbalskills. Ook kan uw kind naar een van de gave slaapkampen (tot 16 jaar) in bijvoorbeeld het ‘voetbalkasteel’ of het ‘House of Sports’.  Inschrijven kan vanaf nu op de website van ProCamp.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren