Inschrijving en voorbereidingen gestart voor ‘Rijnhuizen Buitengewoon 2020’

Rijnhuizen Buitengewoon 2018 was een groot succes! Alles en iedereen liet zich van zijn beste kant zien: schitterende locatie, prachtige, boeiende kunst, leuke mensen, geweldig weer en een prettig publiek. Op 11 en 12 juli 2020 opent ‘Rijnhuizen Buitengewoon’ opnieuw zijn poorten.

Het doel is wederom een zeer gevarieerd programma en een breed aanbod op gebied van kunst en cultuur aan de bezoekers te bieden. Zo zal het mooiste werk van amateur/professionele beeldend kunstenaars worden tentoongesteld. Op verschillende locaties in het park zijn er voordrachten van schrijvers en dichters; dans- en muziekoptredens maken ‘Rijnhuizen Buitengewoon’ compleet.

Vanaf half november 2019 zijn wij gestart met de inschrijvingen van de deelnemers. Ben je geïnteresseerd om mee te doen, schrijf je dan in vóór 15 februari 2020 via dit formulier.

‘Rijnhuizen Buitengewoon’ is voor bezoekers van alle leeftijden, voor kunstliefhebbers én voor mensen die (nog) niet van kunst houden. Samen maken wij er een mooi evenement van!

‘Rijnhuizen Buitengewoon’ in 2018

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Adverteer op het lokale nieuws platform van Nieuwegein Galecop+Golf+120x90 Adverteren