Inschrijven voor Koningsdagmarkt Vreeswijk

Op maandag 27 april a.s. organiseert de Oranjevereniging Vreeswijk weer Koningsdag. In het gebied tussen de bruggen van Vreeswijk worden o.a. een vrijmarkt en diverse activiteiten en kinderactiviteiten georganiseerd. De vrijmarkt is bedoeld voor deelnemers van vrije verkoop. Voor handelaren, verenigingen en particuliere niet-handelaren worden er in het gebied kramen en standplaatsen aangewezen.

Belangstellenden kunnen zich inschrijven voor het huren van kramen of standplaatsen. De inschrijving dient uiterlijk 31 maart a.s. te zijn ingestuurd. Ook voor deelnemers van vrije verkoop (verkoop op kleedjes), is er voldoende ruimte over. Deelname hieraan is gratis. U hoeft zich hiervoor niet aan te melden. Bel voor meer informatie met de organisatie of kijk op de website van Oranjevereniging Vreeswijk.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren