Inschrijven voor de Kindervakantieweek kan 5 juni aanstaande

Het klinkt ver weg maar in de laatste week van de zomervakantie (26 t/m 30 augustus) is er weer kindervakantieweek. Het thema van de kindervakantieweek dit jaar is Winterwonderland. Kinderen kunnen kiezen om zich in te schrijven voor deelname bij Bouwgein of bij Jeugdland. Er zullen diverse activiteiten plaatsvinden: theater, hutten bouwen, sportieve activiteiten en ook een speurtocht en overnachting.

De inschrijving voor deze week is op woensdag 5 juni aanstaande vanaf 19.00 uur op de beide bouwspeeltuinen. Voor Bouwgein is dat op het terrein aan de Hoveniersweide 9, de inschrijving voor Jeugdland is aan de Helmkruid 1.

Alleen kinderen uit het eigen gezin kunnen worden ingeschreven. Vanwege de beperkte parkeergelegenheid aan Hoveniersweide worden ouders verzocht zoveel mogelijk met de fiets of lopend naar de inschrijfavond te komen.

De bijdrage is voor bouwers (vanaf 6 jaar) 22,50 euro, voor kleuters 17,50 euro. Kinderen met een Stadspas betalen 2,50 euro. Wees er snel bij, want vol=vol!

Vrijwilligers gezocht
De organisatie van de Kindervakantieweek is nog op zoek naar vrijwilligers. Dus vind je het leuk om een dag of de hele week te komen helpen, stuur dan een mail naar kvw@bouwgein.nl of kvw.jeugdland@gmail.com.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren