Update: Beursvloer op 25 november vanwege Coronamaatregelen geannuleerd

Samen voor Nieuwegein, het netwerk voor maatschappelijk betrokken organisaties, zou donderdag 25 november de jaarlijkse Beursvloer houden. Vanwege de nieuwe aangekondigde Coronamaatregelen heeft de organisatie (Samen voor Nieuwegein) het evenement moeten afblazen.

Karin Beenen, intermediair Maatschappelijk Betrokken Ondernemen: ‘We gaan nog kijken of we het uit kunnen stellen naar bijvoorbeeld begin 2022. Als daar duidelijkheid over is, dan zal dat bekend worden gemaakt.’ 

Onderstaande ter info over de geannuleerde Beursvloer
Bedrijven die hun maatschappelijke betrokkenheid willen tonen zijn van harte welkom op de Beursvloer. Hoe meer bedrijven, hoe meer matches (afspraken). Samen versterken we zo de Nieuwegeinse samenleving. Maatschappelijke organisaties die hulp nodig hebben zijn natuurlijk ook van harte welkom. Op de beursvloer kunnen deze organisaties matches maken, waardoor ze extra handjes, kennis en kunde of materialen kunnen krijgen. Alles met gesloten beurs.

Ontmoeten
Met een slag op de gong opent burgemeester Frans Backhuijs de beursvloer. De twee partijen die samen een match hebben gemaakt, gaan naar notaris Marco Sutter van Sutter Kars Notarissen. Hij zet zijn handtekening onder de match. Accountant Jeroen Witteveen van HLB Blömer berekent de maatschappelijke waarde van de matches. De beursvloer wordt weer met een slag op de gong beëindigd door wethouder Hans Adriani. Hij zal dan samen met Jeroen het aantal matches en de maatschappelijke waarde bekend maken. De beursvloer is een gelegenheid om mensen te ontmoeten en de start van vele mooie samenwerkingen.

Informatie
Voor meer informatie over de beursvloer kunnen belangstellenden kijken op de website van Samen voor Nieuwegein. Bellen of e-mailen kan ook met intermediair Karin Beenen, e-mail: info@samenvoornieuwegein.nl of telefoon: 06-43368435. Op de website staat ook welke bedrijven en organisaties zich inmiddels al hebben aangemeld.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk