Inschrijven Koninginnemarkt Vreeswijk 2013

Op dinsdag 30 april a.s. wordt door de “Oranjevereniging Vreeswijk” Koninginnedag weer “tussen de bruggen” in Vreeswijk georganiseerd. Dat zal weer gebeuren met een vrijmarkt en allerlei activiteiten, die al in voorbereiding zijn. Voor handelaren is het verboden om op de vrijmarkt plaats te nemen. In het gebied is op een afzonderlijk gedeelte ruimte voor kramen en standplaatsen aangewezen voor commercie, verenigingen en niet-handelaren. Voor deelnemers van vrije verkoop, zoals verkoop op kleedjes, blijft er voldoende ruimte over en dit is gratis.

De kosten van de kramen resp. standplaatsen bedragen: voor niet-handelaren € 50,– en verenigingen € 35,–, per kraam, grondplaatsen: voor niet-handelaren € 9,50/m’, voor verenigingen € 6,00/m’ (minimaal 4 m’ per grondplaats, voor iedere m’ meer wordt dit bedrag/m’ extra in rekening gebracht.Voor handelaren van professie: € 125,– per kraam, € 110,– per standplaats van minimaal 4 m’, ieder m’ meer wordt € 25,–/m’ in rekening gebracht. Voor de vrijmarkt zelf (o.a. verkoop op kleedjes) is geen inschrijving nodig.

Voor kramen en standplaatsen kan vanaf heden ingeschreven worden. Het inschrijfformulier is te downloaden op de website van de organisatie of per mail opgevraagd worden via: markt@koninginnedagvreeswijk.nl. Voor deelnemers van vrije verkoop op de vrijmarkt ( zoals verkoop op kleedjes) blijft er voldoende ruimte over en dit is gratis! Inschrijving moet uiterlijk 1 maart a.s. zijn ingestuurd.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Koster+Schoenmode Galecop+Golf+120x90 Adverteren