Inschrijven voor de Beursvloer op 23 november

Samen voor Nieuwegein, het netwerk voor maatschappelijk betrokken organisaties, houdt donderdag 23 november van 16.00 uur tot 18.00 uur de jaarlijkse Beursvloer. Dit jaar zijn we te gast bij theater en kunstencentrum DE KOM. Inschrijven kan via www.samenvoornieuwegein.nl/beursvloer. De beursvloer wordt geopend door wethouder Johan Gadella. Wethouder Hans Adriani sluit de beursvloer en hij mag dan het aantal matches bekend maken.

Bedrijven die hun maatschappelijke betrokkenheid willen tonen zijn van harte welkom. Hoe meer bedrijven, hoe meer matches (afspraken). Samen versterken we zo de Nieuwegeinse samenleving. Maatschappelijke organisaties die hulp nodig hebben zijn natuurlijk ook van harte welkom. Op de beursvloer kunnen deze organisaties matches maken, waardoor ze extra handjes, kennis en kunde of materialen kunnen krijgen. Alles met gesloten beurs.

Speciaal voor maatschappelijke organisaties heeft intermediair Karin Beenen maandag 23 oktober een workshop gegeven in sportcomplex Merwestein. Bijna 20 deelnemers hebben tijdens die avond samen gewerkt om hun vraag concreet te maken en ze hebben geleerd hoe ze dit het beste kunnen presenteren aan de bedrijven. ‘’Echt een goede voorbereiding op de beursvloer’’, aldus Aad Koedijk van het Wijkplatform Hoogzandveld, Zandveld en Lekboulevard, één van de deelnemers.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren