Innovam en ROC Midden Nederland introduceren nieuwe opleiding: Leidinggevende Automotive

In de automotivebranche komen binnen twee tot drie jaar meerdere trends samen. Dat vraagt meer dan ooit om leidinggevenden die verantwoordelijkheid durven nemen voor afdelings- of vestigingsresultaat, en de tevredenheid van de klanten én de medewerkers. Trends zijn bijvoorbeeld veranderingen in het gedrag van consumenten en daardoor de verschuivingen binnen de verkoopkanalen. Een andere trend is de structurele afname van de omvang van de aftermarket door nieuwe producttechnologieën. Zoals de opkomst van elektrische auto’s, die ondernemers voor keuzes stelt. In deze branche stromen ervaren salesmedewerkers of technici vaak door naar een leidinggevende functie. Maar leiding geven is vooral ook gebruik maken van andere vaardigheden, zeker gezien de aanstaande trends.

Voor (beginnend) leidinggevenden zoals salesmanagers, aftersalesmanagers en vestigingsmanagers hebben ROC Midden Nederland en Innovam gezamenlijk een nieuwe opleiding Leidinggevende Automotive ontwikkeld. Met deze geaccrediteerde mbo-opleiding op niveau 4 ontvangen cursisten na afloop het officiële mbo-diploma ‘Leidinggeven op basis van vakmanschap’.

Meer informatie opleiding Leidinggevende Automotive
Voor meer informatie over deze nieuwe opleiding voor de Automotivebranche kan contact opgenomen worden met Jeroen Schrijvers van ROC Midden Nederland, e-mail: j.schrijvers@rocmn.nl of Frank Duinkerken, e-mail: frank@webuildretail.com. De eerste lichting cursisten gaat 30 januari 2020 van start. De opleidingsinformatie in PDF kan hier gedownload worden.

WePowerPeople – onderdeel van Innovam
Een groeiende economie, ontwikkelingen op de arbeidsmarkt, het aanbod van nieuwe diensten en technologische ontwikkelingen. Een kleine greep uit alle ontwikkelingen waardoor organisaties in de mobiliteitsbranche volop in beweging zijn. Als gevolg hiervan neemt de behoefte bij werkgevers en onze opdrachtgevers aan ondersteuning op de thema’s werkgeluk, verzuim, ontwikkeling, rendement, werkvermogen en productiviteit verder toe.

Organisaties moeten continu kunnen meebewegen met de veranderende (arbeids-)markt. Ook personeel moet dan mee veranderen, wat uitdagingen met zich meebrengt. Belangrijk om dit in goede banen te leiden, immers het personeel is de motor van een organisatie en vormt de belangrijkste waarde. WePowerPeople heeft een breed portfolio aan HR-oplossingen die hierbij helpen. Elke juiste investering in HR, resulteert direct in een beter rendement en de opbrengst is hoger dan de investering die hiervoor nodig is.

ROC Midden Nederland
ROC Midden Nederland verzorgt middelbaar beroepsonderwijs (mbo), voortgezet algemeen volwassenonderwijs (vavo) en bedrijfsopleidingen in de provincie Utrecht.

ROC Midden Nederland verzorgt met zo’n 1.750 medewerkers het onderwijs voor ongeveer 22.000 studenten en cursisten. Het brede aanbod van ROC Midden Nederland is ondergebracht in dertien kleinschalige, branchegerichte mbo-vakcolleges in Utrecht, Amersfoort en Nieuwegein. Het zijn plekken waar persoonlijke aandacht, kleinschaligheid en kwaliteit centraal staan. Waar we samenwerken, kennis delen en elkaar inspireren. Samen met gemeenten, werkgevers, (koepel)organisaties, onderwijs- en maatschappelijke instanties biedt ROC Midden Nederland onderwijs dat uitstekend aansluit op de (toekomstige) beroepspraktijk.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren