Inloopochtend Mauritsschool Kastanjestraat

De Mauritsschool, een school voor Protestants Christelijk Basis Onderwijs, houdt 26 november aanstaande weer een inloopochtend. Sinds enige jaren is de Mauritsschool een zogenaamde Vreedzame School. Dat houdt in dat de klas en de school worden beschouwd als een leefgemeenschap, waarin kinderen zich gehoord en gezien voelen, een stem krijgen, en waarin kinderen leren om samen beslissingen te nemen en conflicten op te lossen. Kinderen voelen zich verantwoordelijk voor elkaar en voor de gemeenschap, en staan open voor de verschillen tussen mensen.

De inloopochten op 26 november is vanaf 08.30 uur. De directeur zal uitleggen hoe de school werkt, waarna er een rondleiding door school volgt. Verder heeft u de gelegenheid om een tijdje mee te kijken in de klas waar u in geïnteresseerd bent. Het programma duurt ongeveer een uur.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren