Inloopmiddag uitvaartwensen bij PCB Uitvaartzorg

Op donderdagmiddag 17 september a.s. houdt PCB Uitvaartzorg aan de Dorpstraat in Nieuwegein een inloopmiddag waar u door middel van een uitvaartwensenformulier uw uitvaartwensen kenbaar kunt maken. Deze middag kunt u een uitvaartwensenformulier krijgen en eventueel een gesprek hebben over wat de mogelijkheden en kosten zijn van een uitvaart. Dit kan rust en zekerheid geven bij u en uw nabestaanden. De middag is van 13.30 uur tot 15.30 uur. PCB Uitvaartzorg is gevestigd aan de Dorpsstraat 6 in Vreeswijk.

‘Slechts 30% van de Nederlanders maakt voor hun dood de uitvaartwensen kenbaar. Nabestaanden zoals kinderen weten vaak niet wat de wens van hun ouders is bij de uitvaart. Tijdens het uitvaartgesprek na overlijden kunnen er dan discussies ontstaan. Wilde papa nu begraven of gecremeerd worden. Wilde mama nou een grijze of zwarte auto? Wie moet eigenlijk opdrachtgever (en dus betalen) van de uitvaart zijn? Soms krijgt dan degene die het hards roept zijn zin. Om dit voor te zijn is het mogelijk om middels een wensenformulier de uitvaartwensen op schrift te zetten’ aldus PCB Uitvaartzorg.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Koster+Schoenmode Galecop+Golf+120x90 Adverteren