Inloopbijeenkomst nieuwbouw Brandweerpost Zuid

Op maandagavond 29 mei aanstaande vindt op Brandweerpost Zuid in Vreeswijk een inloopbijeenkomst plaats over de vervanging van de kazerne aan de Henri Dunantlaan. De brandweerpost is aan vervanging toe en zal in 2018 worden vervangen. De afgelopen tijd zijn diverse onderzoeken uitgevoerd en is gewerkt aan een ontwerp. De inloop is van 19.00 uur tot 21.00 uur.

Tijdens de inloopavond kunnen bezoekers het nieuwe ontwerp van het pand bekijken en ook de architect is aanwezig voor vragen. Medewerkers van de gemeente en de brandweer gaan graag in gesprek met u om de nieuwbouwplannen toe te lichten. Kinderen zijn ook welkom. Zij kunnen dan gelijk een kijkje nemen achter de schermen van de brandweer.

Hoe ziet het gebouw er van binnen uit, wat gebeurt er ls het alarm afgaat of hoe voelt het om in de brandweerauto te zitten. Oud en jong zijn welkom op deze avond om alles te vragen.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren