Inhuldigingsconcert door het NAS

Op 30 april vond in theater- en kunstencentrum DE KOM een Inhuldigingsconcert plaats. De gemeente Nieuwegein had daarvoor alle Nieuwegeiners uitgenodigd die ooit een Koninklijke Onderscheiding (lintje) of een Nieuwegeinse penning hebben ontvangen.

De gasten werden hartelijk ontvangen en burgemeester Frans Backhuijs hield een toespraak. Het Inhuldigingsconcert van het Nieuwegeins Amateur Symfonieorkest (NAS) kwam tot stand met medewerking van Knock Out en Musicalgroep DE KOM. Na het concert werd een toast uitgebracht op Zijne Majesteit de Koning.

Nieuwegein heeft een eigen symfonieorkest: het Nieuwegeins Amateur Symfonieorkest (NAS). Het NAS is opgericht in 1984 door een groep enthousiaste muziekliefhebbers. Enthousiasme en muziek maken liggen aan de basis van het orkest. De orkestleden komen uit Nieuwegein en verschillende plaatsen uit de omgeving. Het NAS heeft een zeer uitgebreid muziek repertoire. (Klik op het filmcameraatje voor de video)

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren