ING start steunactie voor lokale stichtingen; stem mee!

Wist u dat er in Nederland duizenden stichtingen zijn die zich regionaal inzetten? Ook in regio Nieuwegein zijn initiatieven die het verschil maken. Van een lokale voedselbank tot een stichting die kansarme jongeren begeleidt.

Donatie

ING vindt dat deze stichtingen een steuntje in de rug verdienen, zodat zij hun ambities waar kunnen maken. Daarom heeft ING het ING Nederland fonds in het leven geroepen. Een fonds dat grote, landelijke – maar ook kleinere en lokale initiatieven ondersteunt met kennis, tijd en geld. Met de campagne ‘Help Nederland vooruit’ steunt het ING Nederland fonds lokale initiatieven. Dit jaar zijn – verdeeld over heel Nederland –  260 initiatieven geselecteerd voor een donatie. De hoogte van de donatie wordt bepaald door het aantal stemmen, dat ze werven tijdens de stemronde in januari. De donatiebedragen variëren tussen € 1.000 en € 5.000. De genomineerden in regio Nieuwegein zijn dit jaar:

  • Stichting Voedselbank Houten;
  • Stichting Vianen Helpt Bij Schulden;
  • Speelotheek Woerden (onderdeel van Welzijn Woerden);
  • Plusbus Erop Uit;
  • Stichting Sleutelclub Kamerik.

Stem op uw favoriete stichting
Tussen 9 en 30 januari 2017 kunt u stemmen op uw favoriete vereniging of stichting. Helpt u mee? Stem hier op uw favoriete initiatief.

 

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk