ING Bank Nieuwegein ondergaat verbouwing

Vanaf donderdag 2 juni verbouwt ING Bank Nieuwegein haar vestiging aan de Bankstede 1. De verbouwperiode zal naar verwachting ongeveer zes maanden in beslag nemen. Een noodhuisvesting aan de Tinnegieterstede is ingericht voor de eerste opvang inclusief kasfunctie. Een deel van de medewerkers werkt in die periode vanuit andere locaties in de regio. De geldautomaat, chipknip en afstortfaciliteiten blijven beschikbaar in Nieuwegein, in de volledig beveiligde kiosk aan de Bankstede 1.

De verbouwing van het bankkantoor ligt in lijn met de visie van ING Bank waar verbetering van bereikbaarheid en persoonlijk contact centraal staan. Het kantoor zal straks een open, moderne en transparante inrichting hebben. De bank wil door inspirerend, vernieuwend en toch vertrouwd te zijn een nieuwe invulling geven aan de relatie met haar klanten door nadrukkelijker met hen mee te denken en kennis met hen te delen. Naar verwachting zal begin december ING Bank Nieuwegein haar deuren weer openen.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren