Informatiemarkt Vernieuwing Muntplein

Wat houdt de vernieuwing in? Hoe ziet de planning er uit? Dat zijn vragen waarover u zich kunt laten informeren tijdens de inloopavond op dinsdag 18 september en woensdag 18 september van 17.00 tot 21.00 uur in de Oudegeinzaal begane grond Stadshuis, naast restaurant Fair’s, Stadsplein 1 in Nieuwegein. De gemeente is hierbij aanwezig om informatie te verstrekken over haar rol en de procedures die bij dit plan van toepassing zijn.

In opdracht van de winkeliers van het winkelcentrum heeft projectontwikkelaar AM RED een vernieuwingsplan voor het Muntplein en de omliggende omgeving gemaakt. Aanleiding voor deze vernieuwing vormde de behoefte aan verruiming en verbreding van het winkelaanbod als antwoord op het grote aantal bezoekers. Daarnaast is het winkelcentrum naar binnen gekeerd, rommelig en gedateerd.

Meer informatie is te vinden op de website www.debatau.nl vindt u alle informatie over het winkelcentrum De Batau en het vernieuwingsplan. Alle informatie die betrekking heeft op het gemeentelijk deel van het project vindt u onder: www.nieuwegein.nl/muntplein. Klik hier voor een uitgebreide folder over de vernieuwing.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk