Informatiebijeenkomst schildklierziekten

Het St. Antonius Ziekenhuis besteedt op woensdagavond 12 november a.s. aandacht aan schildklieraandoeningen. Tijdens een informatiebijeenkomst geeft dr. Slee, internist, een toelichting op een te traag en te snel werkende schildklier. Verschijnselen, diagnose en behandelingsmogelijkheden komen aan de orde. Verder komt een ervaringsdeskundige van de Schildklierstichting Nederland aan het woord. Tijdens de avond kan men vragen stellen aan de sprekers en is er een informatiestand.

De schildklier is een klier in de halsstreek die – ondanks zijn kleine afmeting – een belangrijke taak heeft. De klier is verantwoordelijk voor het goed functioneren van stofwisselingsprocessen en de groei.

De informatiebijeenkomst begint om 20.00 uur en eindigt om 22.00 uur. De zaal is open vanaf 19.45 uur. Vooraf aanmelden is noodzakelijk. De avond vindt plaats in het Auditorium op de eerste etage van het St. Antonius Ziekenhuis, Koekoekslaan 1 te Nieuwegein. Belangstellenden kunnen zich t/m vrijdag 7 november a.s. telefonisch opgeven op doordeweekse dagen tussen 9.00 en 16.30 uur bij de afdeling Patiëntenvoorlichting, telefoon 030 – 609 32 32 of via e-mail.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk