Informatieavond over omgeving De Toonladder

Op 21 mei 2002 heeft het college van burgemeester en wethouders van Nieuwegein de ruimtelijke en functionele uitgangspunten vastgesteld voor de nieuwbouw van de basisschool De Toonladder aan de Lohengrinhof en de omgeving daarvan. Deze uitgangspunten staan in de notitie “Toon-Setting”. Om belanghebbenden hierover te infomeren is er woensdag 19 juni 2002 een informatieavond. Deze informatieavond begint om 20.00 uur in het gemeentehuis aan de Martinbaan 2. Op deze avond wordt men geïnformeerd over de uitgangspunten en zal tevens worden ingegaan op het vervolgtraject. Aanwezigen krijgen de mogelijkheid om vragen te stellen over deze notitie.

De uitgangspunten die nu zijn vastgesteld gaan over de herkenbaarheid van de Lohengrinhof als groene omgeving, over het versterken van de onderlinge samenhang van de diverse scholen die daar staan en over het verbeteren van de sociale veiligheid rondom de scholen. Nu de uitgangspunten zijn vastgesteld kan de gemeente samen met de schooldirectie en andere betrokkenen verder werken aan het bouwplan.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren