Kids Art Club : ‘Kijken, kiezen, kleuren: als je maar durtft!’

Op zaterdag 15 december 2018 organiseert het Kunstenaars Centrum Nieuwegein een expositie van de ‘Kids Art Club’ (K.A.C.) onder de titel ‘Kijken, kiezen, kleuren: als je maar durft!’ Deze expositie omvat vele kunstwerken, die kinderen hebben gemaakt bij de ‘Kids Art Club’, een initiatief van vier leden van het Kunstenaars Centrum Nieuwegein. Onder hun begeleiding zijn kinderen van 5 tot 12 jaar aan de slag gegaan met verf, penselen en doek. Vanuit hun eigen creativiteit hebben de kinderen hun schilderijen gemaakt.

De werkjes stralen lef, spontaniteit en speelsheid uit. Verschillende thema’s zijn te zien: fantasie, cartoonfiguren, bloemen, bomen, landschapen. Het is een ware ontdekkingstocht van vormen, kleuren en schildertechnieken voor de ‘kids’ geweest: échte kunstenaars in de dop! De expositie duurt van 15.00 uur tot 17.00 uur. Voorzitter Henk Satijn zal op zaterdag 15 december 2018 de expositie openen om 15.00 uur in de galerie aan de Kerkstraat 38 in Nieuwegein.

De Kids Art Club (K.A.C.) is een initiatief van vier kunstenaars van het Kunstenaarscentrum Nieuwegein dat in 2017 is begonnen. Er worden verschillende workshops gehouden waar kinderen van 5 tot 12 jaar aan mee kunnen doen. De K.A.C. heeft als doel om het schilderen bij kinderen te stimuleren door de kinderen vooral zelf hun eigen creativiteit te laten ontdekken. De K.A.C. wordt gehouden in het KCN galeriegebouw aan de Kerkstraat 38 in Nieuwegein. Het is ook mogelijk om de K.A.C. bij u thuis te houden bijvoorbeeld tijdens schoolvakanties of kinderfeestjes. Voor meer informatie kunt contact opnemen met K.A.C. door een mailtje te sturen naar ledenkcn@gmail.com.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren


Call Now ButtonHeeft u nieuws? Bel ons!