Informatieavond nieuwe vervoerder leerlingenvervoer goed bezocht

Ruim 90 ouders/verzorgers van leerlingen maakten dinsdag 7 juli j.l. kennis met de nieuwe vervoerder, de firma Gomes Personenvervoer. Deze gaat de komende schooljaren het leerlingenvervoer verzorgen voor de gemeenten: Lopik, Montfoort, IJsselstein en Nieuwegein.

Het bedrijf presenteerde zichzelf en vertelde over de informatievoorziening aan ouders/verzorgers de komende weken. De nadruk werd gelegd op belang van goede communicatie en men beschreef hoe zij dat via een digitaal portaal optimaliseert.

Ook werd op de avond stilgestaan bij de afgelopen periode. Een periode waarin de continuïteit en kwaliteit van het leerlingenvervoer een aantal weken onder druk is komen te staan. Dit door de financiële problemen van de huidige vervoerder Klomp Personenvervoer. Aan de hand van de vragen die ouders/verzorgers hierover stelden en de opmerkingen die werden gemaakt, bleek dat dit onrust bij hen had veroorzaakt en dat zij wensen dat de kwaliteit in de toekomst beter is.

De avond verliep in een open sfeer waarbij op een positief-kritische manier duidelijkheid werd gevraagd over de overname van chauffeurs door de nieuwe vervoerder, de communicatie en de veiligheid rondom het vervoer. Ook sprak iemand waardering uit: “Ik ben blij dat er in Nederland speciaal onderwijs is en dat vervoer hiernaar wordt georganiseerd.”

Uiteindelijk ontstond zo een beeld van wat ouders/verzorgers van het leerlingenvervoer verwachten en hoe Gomes het vervoer wil gaan uitvoeren.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren