Informatie over nieuwbouwwoningen Blokhoeve op Cityplaza!

Wie via de Taludweg Nieuwegein binnenkomt of uitgaat kan het niet ontgaan zijn: de bouw van woningen in het eerste deel Blokhoeven Buiten is begonnen. Uiteindelijk zal Blokhoeve Buiten bestaan uit de deelplannen de Lamellen, het Eiland en Het Blok. In Blokhoeve Buiten zullen ongeveer 700 woningen gebouwd worden, maar er wordt voldoende natuur in de plannen opgenomen. In de Lamellen zal een deel van de golfbaan behouden blijven als fantastisch speel- en wandelgebied, in het Eiland komt een buurtpark met veel groen en openbare waterkanten, rietlanden en zelfs een atletiekbaan voor de fervente sporter en ook in Het Blok zal in de toekomst volop ruimte voor vrijetijdsbesteding zijn.

In de Lamellen, aan de Noordkant van Blokhoeve, verrijzen nu de eerste woningen. Wie meer wil weten over de woningen in Blokhoeve Buiten kan terecht op de website www.blokhoevebuiten.nl, waar alles te vinden is over de wijk, de ligging en de diverse woningtypes. Bovendien zal AM Wonen, vertegenwoordigd door De Keizer makelaarsgroep en Ans de Wijn makelaars zaterdag 24 januari tussen 11.00 uur en 15.00 uur in een kraam op het Plein in Cityplaza aanwezig zijn met informatiemateriaal en het tijdschrift Blik op Blokhoeve Buiten, waarin naast alle informatie over de woningen, plattegronden e.d. nog veel meer lezenswaardige artikelen staan die betrekking hebben op deze nieuwe wijk.

Men kan daar terecht met alle vragen over wonen in Blokhoeve Buiten, en onder het genot van een kopje warme chocolademelk kijken naar de mogelijkheden. Natuurlijk kan men op andere tijden ook terecht bij De Keizer makelaarsgroep, Richterslaan 66 te Nieuwegein, tel. 030 – 60 313 00, of Ans de Wijn makelaars, Herculesplein 353 te Utrecht, tel 030 – 23 005 53.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk