Informatie over borstvoeding

Maandag 29 september a.s. organiseert het St. Antonius Ziekenhuis Nieuwegein een informatieavond over borstvoeding. Op de avond die is bedoeld voor (aanstaande) ouders komen verschillende sprekers aan het woord, waaronder lactatiekundigen en verpleegkundigen van het St. Antonius Ziekenhuis, de Vereniging Borstvoeding Natuurlijk en de borstvoedingorganisatie La Leche League.

Veel vrouwen die in verwachting zijn willen hun baby na de geboorte borstvoeding geven. Moedermelk bevat niet alleen alle voedingsstoffen die een baby nodig heeft, maar onder andere ook afweerstoffen, die de baby beschermen tegen ziekten en infecties. Maar hoe werkt dat in de praktijk? Hoe weet je of je voldoende melk hebt? Bij wie kun je terecht met vragen? Kun je borstvoeding geven als je weer aan het werk gaat? Op deze en andere vragen wordt antwoord gegeven tijdens de informatieavond.

De informatieavond vindt plaats op maandag 29 september a.s. van 20.00 tot 22.00 uur in het Auditorium op de eerste etage van het St. Antonius Ziekenhuis. Belangstellenden kunnen zich tot vrijdag 26 september telefonisch aanmelden van maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 en 15.00 uur op telefoonnummer 030 – 60 927 84 of via e-mail.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren