Informatie over babbeltrucs in de BuurTent op 13 oktober op Hoogzandveld

Op vrijdag 13 oktober aanstaande staat van 15.00 uur tot 18.00 uur de BuurTent op het plein bij winkelcentrum Hoogzandveld. Bewoners kunnen hier informatie krijgen over veiligheids- en beveiligingszaken van veiligheidsexperts van de gemeente, Stadstoezicht Handhaving en de politie. Belangrijk, want de donkere dagen komen er aan.

Van 9 t/m 14 oktober is het in Nieuwegein de ‘Week van de Veiligheid’. In die week wordt extra aandacht aan veiligheid besteed. De Veiligheidskrant wordt huis aan huis verspreid. Hierin wordt informatie gegeven over allerlei veiligheidsonderwerpen. Ook is het de aftrap voor het Donkere Dagen Offensief (DDO). Het DDO is de periode van oktober tot april, waarin vaak meer woninginbraken en autokraken worden gepleegd en daarom geven gemeente en politie hier extra aandacht aan.

Welkom in de BuurTent
U kunt de tent binnenlopen voor informatie of antwoorden op uw vragen op het gebied van veiligheid en beveiliging. In dit initiatief wordt samengewerkt door Wijkplatform Hoogzandveld, Zandveld & Lekboulevard, de gemeente met veiligheidsexperts, handhavers en politie. U bent van harte welkom om in gesprek te gaan! Thema: babbeltrucs aan uw voordeur, bij de geldautomaat en op straat. Ook kunt u natuurlijk vragen stellen op gebied van (voorkoming van) woninginbraak, auto-inbraak et cetera.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren