De sociale kaart toegelicht tijdens komende lezing over dementie

Het Ontmoetingscentrum Nieuwegein van Vitras organiseert in samenwerking met MoVactor op vrijdag 11 oktober van 14.00 uur tot 15.30 uur weer een lezing over dementie. Het thema is deze keer: ‘De Sociale kaart toegelicht, waar moeten wij zijn en wie kan ons helpen?’ De lezing vindt zoals gebruikelijk plkaats in het Ontmoetingscentrum aan de Nedereindseweg 1 in Nieuwegein.

Als u te maken heeft met dementie in uw directe omgeving, kunt u dit niet alleen oppakken. U heeft hulp en ondersteuning nodig. In Nieuwegein is er een heel netwerk rondom dementie. De deskundige sprekers geven informatie over welke steun er mogelijk is, ze wijzen u de weg en geven antwoord op de vraag waarom hulp en steun voor mantelzorgers zo belangrijk zijn. Uiteraard is er ruimte voor eigen inbreng en concrete vragen vanuit het ervaringsdeskundige publiek.

Deze lezing is interessant voor iedereen die te maken heeft met de zorg voor mensen met dementie thuis. Meer informatie kunt u hier vinden.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren