Influencer Mees van Dam opent zaterdag Bounce Valley Houten

In Houten zal voor het eerst in jaren een grote attractie voor kinderen, tieners en (jong)volwassenen worden geopend: luchtkussenpark Bounce Valley Houten. De bekende influencer Mees van Dam uit Nieuwegein zal zijn attractie zelf op 16 december aanstaande openen, samen met alle aanwezigen die aan het springen zijn in het luchtkussenpark aan de Lange Schaft 12 in Houten en is een samenwerking tussen enkele ervaren ondernemers en influencer Mees van Dam uit Nieuwegein en Rutger Schipper uit Zeist.

Luchtkussenpark voor iedereen
Bounce Valley bestaat uit een groot aaneengesloten luchtkussen gevuld met verschillende obstakels, ruimte om rond te springen en competitieve elementen. Met competitieve elementen als de Wipe Out, Last Man Standing en Obstacle Course zet men in op samen een dagje uit beleven, ongeacht leeftijd.

Bounce Valley

Mees van Dam; “Dit is de elfde vestiging van Bounce Valley in Nederland en de eerste in de provincie Utrecht. Wij zijn ontzettend blij dat wij zoveel warme reacties krijgen uit Houten en de hele omliggende regio.” “De Houtenaren staan inmiddels letterlijk te springen om bij Bounce Valley een vrolijk dagje te beleven. Op Facebook, Instagram en TikTok zijn de liefhebbers al warm onthaalt.”

Kerstvakantie
Bounce Valley is buiten de schoolvakanties om geopend vanaf woensdag tot en met zondag. In de aanstaande kerstvakantie, net zoals alle andere vakanties, is het luchtkussenpark ook op maandag en dinsdag geopend. Reserveren voor een bezoek is verplicht en kan men doen via de website van Bounce Valley. Bounce Valley Houten is gevestigd aan de Lange Schaft 12.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk