Incident met nepvuurwapen in Hoogzandveld

De politie in Nieuwegein is op zoek naar een ouder dame die door jongens in de wijk Hoogzandveld is bedreigd met een wapen. Het incident zou hebben plaatsgevonden op dinsdag 9 mei jl, zo laat de politie op haar Facebookpagina weten.

De politie kreeg die dag een melding van een getuige. Deze belde daarop de politie. Hierdoor konden de jongens worden aangehouden en het nepwapen worden ingenomen. Tegen de jongens is procesverbaal opgemaakt. Zij zullen zich binnenkort voor de rechter moeten verantwoorden.

Doordat er geen melding is gemaakt bij de politie, is zij dringend op zoek naar de vrouw waarop het nepwapen is gericht. Graag komt de politie met deze vrouw in contact. Bent u deze vrouw en fietste u op bovenstaande dag en tijdstip over de Lupinestraat in de richting van het winkelcentrum, belt u dan met 0900-8844 onder vermelding van 2017138374.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren