Inbrekersgilde actief in Nieuwegein

Nadat woensdagmiddag een vrouw in de wijk Fokkesteeg inbrekers in haar huis betrapte, was het donderdagmiddag alweer raak. Deze keer aan de Tramstraat in Vreeswijk. Beide inbraken vonden op klaarlichte dag plaats.

Donderdagmiddag 15 september zijn drie mannen gezien toen zij een woning aan de Tramstraat wilden inbreken. Rond 13.15 uur kregen agenten een melding over deze poging tot inbraak. De bewoner betrapte een man die in zijn woning wilde inbreken en zag vervolgens drie personen te voet vluchtten. Van de mannen zijn signalementen bekend:

Verdachte 1: Blanke huidskleur, 21/22 jaar, ongeveer 185 cm lang, blond haar, normaal postuur, grijs vest met capuchon over zijn hoofd, blauwe spijkerbroek en witte sportschoenen.

Verdachte 2: Getinte huidskleur, 17/18 jaar, zwart haar, zwart jack met witte strepen op mouwen, zowel in de lengte als om de polsen en een blauwe spijkerbroek.

Verdachte 3: Getinte huidskleur, 17/18 jaar, zwart haar, blauw jack en een blauwe spijkerbroek.

De politie is nog op zoek naar de verdachten en roept getuigen op zich te melden. Heeft u informatie? Neemt u dan contact op met 0900–8844. Anonieme tips zijn ook welkom. Belt u dan 0800-7000.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk