Inbrekers gaan er zonder buit vandoor

In de ochtend van dinsdag 22 januari braken twee jongens in een woning in. Zij werden betrapt en gingen ervandoor. Rond 10.50 uur hoorde een 81-jarige bewoner van een woning aan de Koninginnenlaan dat er werd aangebeld. Hij kon op dat moment niet opendoen. Enkele minuten later hoorde hij dat er weer werd aangebeld, maar omdat hij aan het telefoneren was, kon hij nog steeds niet opendoen. Vervolgens zag hij dat twee jongens langs het huis naar de achterkant liepen. Kort daarna zag hij het tweetal langs het huis naar voren rennen en verdwijnen in de richting van de Handelskade.

De bewoner vertrouwde het niet en liep naar de woonkamer. Daar zag hij dat er was ingebroken. Vermoedelijk dachten de inbrekers dat er niemand thuis was, maar toen zij hadden ingebroken en naar binnen gingen, hoorden zij waarschijnlijk de bewoner aan de telefoon praten en gingen zij ervandoor. Zij hadden nog geen kans gezien iets te stelen.

De inbrekers waren twee blanke jongens van rond de 17 jaar, donkere kleding en zij droegen donkere mutsen. Aan getuigen van de inbraak en aan mensen die de inbrekers op of in de omgeving van de Koninginnenlaan hebben gezien, wordt verzocht contact op te nemen met de politie in Nieuwegein op telefoonnummer 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk